nieuws

Dealerdagen bij Gransier

Retailing

Dealerdagen bij Gransier

Groothandel Gransier trapt op zondag 18 en maandag 19 maart 2012 het nieuwe tweewielerseizoen af, traditiegetrouw met de jaarlijkse dealershow. Tijdens deze dealerdagen wordt ook de recent geïntroduceerde spaaractie verder toegelicht.

NUTH – Groothandel Gransier trapt op zondag 18 en maandag 19 maart 2012 het nieuwe tweewielerseizoen af, traditiegetrouw met de jaarlijkse dealershow. Tijdens deze dealerdagen wordt ook de recent geïntroduceerde spaaractie verder toegelicht.

De dealerdagen zijn op zondag 18 maart van 10.00 – 17.00 uur en maandag 19 maart van 10.00 – 21.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje presenteert Gransier de nieuwste artikelen en aanbiedingen. Voor de kinderen die meekomen, is er op deze dagen een springkussen aanwezig.

Actiekrant voor tweewielerzaken
Twee dagen voor de show ontvangen enkele duizenden tweewielerzaken de speciale dealershow 2012 actiekrant met diverse aanbiedingen. Op de show zijn onder meer de nieuwe Qwic modellen 2012 aanwezig, ook worden diverse nieuwe Edge producten getoond.

Informatie wordt gegeven over het vernieuwde bestelprogramma dat is net is geïntroduceerd, met daarin actuele voorraad gegevens, retour- en garantieafwikkeling.
 

Reageer op dit artikel