nieuws

Veel belangstelling voor overname failliet Bikes & Stores

Retailing

Veel belangstelling voor overname failliet Bikes & Stores

Na het sluiten van de biedingsronde op de boedel van het failliete Bikes & Stores gisterenmiddag blijkt dat er volgens curator Willem Berendsen veel belangstelling is voor de winkel en voorraden.

DEN BOSCH – Na het sluiten van de biedingsronde op de boedel van het failliete Bikes & Stores gisterenmiddag blijkt dat er volgens curator Willem Berendsen veel belangstelling is voor de winkel en voorraden.

Volgens curator van Bikes & Stores Berendsen zijn er veel biedingen binnengekomen. Hij kan op dit moment echter nog geen uitsluitsel gegeven over de mogelijk toekomstige eigenaren van de boedel van Bikes & Stores.

Ook bieden op de vijf Bikes & Stores winkels
“We zijn in overleg met de verhuurders van de panden aan het bekijken welke biedingen door kunnen naar vervolggesprekken”, stelt Willem Berendsen in een reactie. Behalve een distributie centrum met voorraden kon er ook geboden worden op de vijf winkels die onderdeel uitmaakten van de groep.

De winkelketen Bikes & Stores werd afgelopen 7 februari failliet verklaard op verzoek van de investeerders, slechts drie maanden na de start van de groep. Tot op heden is officieel niet bekend wie die investeerders zijn en is het onduidelijk om welke reden zij niet naar buiten willen treden.
 

Reageer op dit artikel