nieuws

Sales manager Robèrt Scholten verlaat Batavus

Retailing

Sales manager Robèrt Scholten verlaat Batavus

Nadat vorig jaar bij Batavus Frank Dikhoff is aangetreden als nieuwe commercieel directeur, heeft de directie besloten dat de functie van sales manager vervalt. Robèrt Scholten, die deze functie vervulde, verlaat de organisatie van Batavus.

HEERENVEEN – Nadat vorig jaar bij Batavus Frank Dikhoff is aangetreden als nieuwe commercieel directeur, heeft de directie besloten dat de functie van sales manager vervalt. Robèrt Scholten, die deze functie vervulde, verlaat de organisatie van Batavus.

Robèrt Scholten trad binnen Batavus per half april 2010 aan als salesmanager en volgde daarmee Mark Woollard op. Scholten werkte toen al 15 jaar in de verkoop bij Batavus. Nu, nauwelijks twee jaar later, vertrekt hij dus bij Batavus.
 

Reageer op dit artikel