nieuws

Louis Verwimp opent vernieuwde showroom

Retailing

Louis Verwimp opent vernieuwde showroom

Louis Verwimp is gestart met het ondersteunen van dealers bij vragen en ideeën over winkelinrichting. De showroom in Valkenswaard is geheel aangepast met verschillende schappenplannen van de meest voorkomende leveranciers.

VALKENSWAARD – Louis Verwimp is gestart met het ondersteunen van dealers bij vragen en ideeën over winkelinrichting. De showroom in Valkenswaard is geheel aangepast met verschillende schappenplannen van de meest voorkomende leveranciers.

“Verwimp kan het van a tot z voor u verzorgen, van wandstelling, haken, prijskaartjes tot de plaatsing van dit alles. Uiteraard geheel naar eigen wens aan te passen, zodat het een custom-made geheel wordt”, geeft Louis Verwimp aan. Tijdens de dealerdagen op 25 en 26 maart a.s. kan de grossier u meer vertellen over deze nieuwe service. “Dealers die een optimaal rendement willen en wellicht een update van de winkel wensen kunnen vrijblijvend een afspraak maken met een vertegenwoordiger onze showroom in Valkenswaard.”
 

Reageer op dit artikel