nieuws

Hoogtepunten verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar tijdens BOVAG Branchedag

Retailing

Hoogtepunten verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar tijdens BOVAG Branchedag

Hoogtepunt aan het eind van de BOVAG Tweewielerbranchedag was de uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2012. Deze gerenommeerde verkiezing werd dit jaar voor de 15e keer georganiseerd. Hoofdredacteur Jack Oortwijn van Tweewieler refereerde naar de eerste verkiezing in 1998 die werd gehouden in de Amsterdam Arena en werd gewonnen door Wim van Vliet.

EDE – Hoogtepunt aan het eind van de BOVAG Tweewielerbranchedag was de uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2012. Deze gerenommeerde verkiezing werd dit jaar voor de 15e keer georganiseerd. Hoofdredacteur Jack Oortwijn van Tweewieler refereerde naar de eerste verkiezing in 1998 die werd gehouden in de Amsterdam Arena en werd gewonnen door Wim van Vliet.

“Gedurende de afgelopen vijftien jaar hebben we alles op alles gezet om de verkiezing zo goed mogelijk te maken. Van accountants tot mystery shoppers; van retailspecialisten tot branchedeskundigen maken tegenwoordig deel uit van de jury.” Overigens is het niet alleen de jury die oordeelt over wie zich Tweewielerwinkel van het Jaar mag noemen. Via de poll op tweewieler.nl konden ook branchegenoten en consumenten stemmen op hun favoriete winkel.

Jack Oortwijn vroeg juryvoorzitter Ferry Smith, manager Ledenbelang van de ANWB, wat hem dit jaar bij de jurering is opgevallen. “Deze drie qua oppervlakte wat kleinere winkels laten zien dat je niet per se groot hoeft te zijn om goed te zijn. BikeSportive valt op door het design in de inrichting, Geniet van Fietsen is een kei in het zoeken van publiciteit en Marc Ermens Fietsen valt op door een perfecte logistiek in zijn winkel.”
 

Reageer op dit artikel