nieuws

Fietscity en Kruitbosch Cycle Universe slaan handen ineen

Retailing

Fietscity en Kruitbosch Cycle Universe slaan handen ineen

Retailorganisatie Fietscity en Kruitbosch Cycle Universe (KCU) gaan een vergaande samenwerking met elkaar aan. Een overzichtelijke presentatie, marktconform assortiment, minimale voorraden en hoge omloopsnelheden moeten leiden tot een gezamenlijk rendement voor KCU en Fietscity. Dankzij de samenwerking kan Fietscity een compleet assortiment aanbieden.

ZWOLLE – Retailorganisatie Fietscity en Kruitbosch Cycle Universe (KCU) gaan een vergaande samenwerking met elkaar aan. Een overzichtelijke presentatie, marktconform assortiment, minimale voorraden en hoge omloopsnelheden moeten leiden tot een gezamenlijk rendement voor KCU en Fietscity. Dankzij de samenwerking kan Fietscity een compleet assortiment aanbieden.

Beide partijen denken dat door middel van sfeer, beleving, overzicht en doordachte routing in de winkels efficiënt werken én winkelen een vlucht kunnen nemen. De partijen zien veel overeenkomsten: ruime ervaring in de fietsbranche, snel, adequaat en échte no-nonsense organisaties.

KCU beschikt over een ruim en uitgebalanceerd assortiment van onderdelen en accessoires. Daarnaast bedient KCU haar klanten al jaren met een uitgebreid programma kwaliteitsfietsen (Cortina, Urban, Ecomo, lief!, Alpina, etc.).

Fietscity biedt fietsenwinkels Full Service Fietsretail aan. Centraal zorgt zij onder andere voor doeltreffende marketing, inkoopvoordeel, slim voorraadbeheer en volledige automatisering. Het distributiecentrum, waar fabrikanten en groothandels direct aan leveren, vormt de spil van de franchiseorganisatie. De fietsen worden hier rijklaar gemaakt, gelabeld en gedistribueerd naar de vestigingen. Datzelfde geldt ook voor accessoires.
 

Reageer op dit artikel