nieuws

Fiets en Wandelbeurs in Mechelen groot succes

Retailing

Fiets en Wandelbeurs in Mechelen groot succes

De eerste Vlaamse editie van de Fiets en Wandelbeurs, die afgelopen weekeinde in Mechelen plaats had, was een schot in de roos. In totaal bezochten op zaterdag en zondag meer dan 14.000 bezoekers de beurs.

MECHELEN (BE) – De eerste Vlaamse editie van de Fiets en Wandelbeurs, die afgelopen weekeinde in Mechdelen plaats had, was een schot in de roos. In totaal bezochten op zaterdag en zondag meer dan 14.000 bezoekers de beurs.

De Fiets en Wandelbeurs werd op zaterdagmorgen geopend door Bart Somers, burgemeester van Mechelen, Inga Verhaert, gedeputeerde voor Toerisme van de Provincie Antwerpen en Peter De Wilde, administrateur-generaal van Toerisme Vlaanderen. Daarna mochten de bezoekers de beursvloer op om zich te laten inspireren, zowel voor fiets- of wandeluitstappen vlakbij in eigen regio als voor actieve fiets- en wandelvakanties in Europa of daarbuiten. Bovendien konden ze outdoormateriaal bekijken en een breed gamma aan fietsen testen op het fietsparcours.

Fiets en Wandelbeurs in 2013
"Al onze verwachtingen zijn overtroffen", aldus Theo Jorna, organisator van de beurs. "Net als vorige week in Amsterdam zien we dat een groeiende groep mensen op zoek is naar leuke routes of bestemmingen om te fietsen en wandelen. Die groep hebben we dankzij de samenwerking met Vlaamse organisaties als de Vakantiefietser, Grote Routepaden en Aktivia ruimschoots bereikt. Er komt dan ook met zekerheid een nieuwe editie van de Fiets en Wandelbeurs, namelijk op 16 en 17 februari 2013."

Foto’s: Erik Van den Boom
 

Reageer op dit artikel