nieuws

BOVAG Tweewielerbranchedag roept op tot actie

Retailing

BOVAG Tweewielerbranchedag roept op tot actie

Maar liefst 15 speerpunten presenteerde het bestuur van BOVAG tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag die gisteren in het Cinemec in Ede werd gehouden. De branchedag werd dit jaar bezocht door een kleine 800 dealers en branchegenoten, 15 procent meer dan vorig jaar. Voorzitter Rob van Oosterhout en manager Niels Hansen kwamen met concrete handvatten voor ondernemers om de komende tijd actief mee aan de slag te gaan.

EDE – Maar liefst 15 speerpunten presenteerde het bestuur van BOVAG tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag die gisteren in het Cinemec in Ede werd gehouden. De branchedag werd dit jaar bezocht door een kleine 800 dealers en branchegenoten, 15 procent meer dan vorig jaar. Voorzitter Rob van Oosterhout en manager Niels Hansen kwamen met concrete handvatten voor ondernemers om de komende tijd actief mee aan de slag te gaan.

De focus lag op de branchedag op vier van de 15 speerpunten en daarover gingen ook de vier parallelsessies: Het nieuwe winkelen over internetmarketing, Beter sturen op cijfers,Stategievorming en marktonderzoek met tips om een goed businessplan te schrijven en Hoe creëer ik een succesvol team? Veel praktsiche tips en oproep tot actie door de aansluitende workshops die BOVAG de komende tijd gaat organiseren te bezoeken.

Aan het eind van de dag hield marketinggoeroe Jos Burgers een vlammend betoog over hoe je met minder inspanning meer kunt verdienen.

"Met minder personeel en minder werk meer rendement"
Daarna volgde de ontknoping van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2012 waar Marc Ermens Fietsen uit Oploo tot winnaar werd uitgeroepen. Een super blije Marc en Miranda Ermens namen de beker in ontvangst. In zijn dankwoordje gaf Marc Ermens aan dat hij zich zeer aangetrokken voelde tot de woorden van Jos Burgers: “Na onze nominatie in 2009 zijn we met alle kritiekpunten van de jury aan de slag gegaan. We hebben onze winkel qua routing, automatisering en logistiek zo aangepast dat we met minder personeel en minder werk meer rendement weten te behalen!”

Reageer op dit artikel