nieuws

American Classic in 2012 wielensponsor van Cofidis

Retailing

American Classic in 2012 wielensponsor van Cofidis

Het Cofidis Pro Cycling Team heeft voor het komende seizoen gekozen voor de wielen van American Classic. In eerste wedstrijd van het seizoen, de GP Marseillaise, wist Samuel Dumolin van Cofidis de winst te pakken op de American Classic wielen.

Het Cofidis Pro Cycling Team heeft voor het komende seizoen gekozen voor de wielen van American Classic. In eerste wedstrijd van het seizoen, de GP Marseillaise, wist Samuel Dumolin van Cofidis de winst te pakken op de American Classic wielen.

Cofidis zal in wedstrijden gebruik maken van de carbon tubewielen van American Classic. Ook test het team op dit moment een prototype van een nieuwe aluminium wielset. Voor trainingen zal er gebruik gemaakt worden van de 420 Aero-3 wielsets.

"Samenwerking met Cofidis is een droom die uitkomt"
Bill Shook, oprichter en ingenieur van American Classic, zegt: ”Door de samenwerking met Cofidis komt een droom uit en kan American Classic een grote stap maken. De samenwerking met renners van wereldklasse is de perfecte start van het jaar waarin we onze 30ste verjaardag vieren. Nu kunnen we werken met renners van wereldklasse en hun input helpt American Classic om onze unieke ideeën verder te ontwikkelen."

De wielen van American Classic worden in de Benelux verdeeld door Veltec.

 

Reageer op dit artikel