nieuws

Winkelmetamorfose door Ron Haker winnen bij Blomson

Retailing

Winkelmetamorfose door Ron Haker winnen bij Blomson

Blomson International B.V. organiseert tijdens de FietsVAK voor haar dealers een exclusieve nieuwjaarsloterij waarbij een winkelmetamorfose door Ron Haker te winnen is. Leontien van Moorsel deelt op maandag 30 januari de prijzen uit.

Blomson International B.V. organiseert tijdens de FietsVAK voor haar dealers een exclusieve nieuwjaarsloterij waarbij een winkelmetamorfose door Ron Haker te winnen is. Leontien van Moorsel deelt op maandag 30 januari de prijzen uit.

Dealers van Blomson International doen mee met de nieuwjaarsloterij met hun unieke lotnummer, die tijdens de FietsVAK op de stand van Blomson (standnummer 08.317) moet worden ingeleverd. Elke dag wordt er een winnaar getrokken, die een winkelmetamorfose krijgt, uitgevoerd door Ron Haker. Bij de metamorfose horen ook een muurframe, POS materiaal en polo’s voor het personeel.

De trekking vindt aan het einde van iedere dag plaats op de Blomson-stand. Op maandag 30 januari zal Leontien van Moorsel (foto) de prijs uitreiken.
 

Reageer op dit artikel