nieuws

Vakhandel kiest andere Fiets en E-bike van het Jaar dan jury

Retailing

Vakhandel kiest andere Fiets en E-bike van het Jaar dan jury

Op www.FietsVAK.nl heeft iedereen die zich registreerde een stem kunnen uitbrengen op de genomineerden voor Fiets en E-bike van het Jaar en voor de Fiets Innovatie Awards. Uit deze FietsVAK poll blijkt dat de vakhandel een andere keuze maakt dan de jury van Fiets en E-bike van het Jaar.

AMSTERDAM – Op www.FietsVAK.nl heeft iedereen die zich registreerde een stem kunnen uitbrengen op de genomineerden voor Fiets en E-bike van het Jaar en voor de Fiets Innovatie Awards. Uit deze FietsVAK poll blijkt dat de vakhandel een andere keuze maakt dan de jury van Fiets en E-bike van het Jaar.

De FietsVAK organisatie benadrukt dat de FietsVAK poll geen publieksstem vormt, maar een publieksfavoriet. De poll is gekoppeld aan een actie waarbij uit de mensen die hebben gestemd 10 winnaars zijn getrokken die een parkeerkaart winnen en dus tijdens FietsVAK gratis kunnen parkeren.

Cortina en Batavus publieksfavoriet
Uit de FietsVAK poll blijkt dat de bezoekers van de FietsVAK met een overweldigende meerderheid van stemmen de Cortina Speed 7 tot Fiets van het Jaar hebben gekozen, en de Batavus Fuego E-go tot E-bike van het Jaar.

De keuze van de jury
De jury heeft als Fiets van het Jaar gekozen: Koga WorldTraveller 29 en als E-bike van het Jaar: Cannondale E-Series 1. Over de Fiets Innovatie Awards kan de redactie van Tweewieler nog geen mededelingen doen, de uitreiking van de awards vindt plaats op zondagmorgen 29 januari en is te lezen in de FietsVAK Nieuwsbrief die Tweewieler dagelijks verstuurt tijdens de FietsVAK.
 

Reageer op dit artikel