nieuws

Twinny Load afgeslankt verder

Retailing

Twinny Load afgeslankt verder

ZenS Holding in Groningen gaat een deel van de activiteiten van Twinny Load voortzetten. De fabrieksactiviteiten van Twinny Load worden niet overgenomen door ZenS, wel de voorraad aan fietsendragers, onderdelen en accessoires.

GRONINGEN– ZenS Holding in Groningen gaat een deel van de activiteiten van Twinny Load voortzetten. De fabrieksactiviteiten van Twinny Load worden niet overgenomen door ZenS, wel de voorraad aan fietsendragers, onderdelen en accessoires.

Twinny Load, ontwikkelaar en producent van fietsendragers, is in de huidige vorm niet langer winstgevend. Daarom kondigde sociale werkplaats Felua-groep, dat Twinny Load onder haar hoede had, in november aan te zullen stoppen met de activiteiten van de fietsendragerfabrikant. ZenS Holding, actief in de automotive branche met bekende partijen als Autosport Tepper en Service Best International, zal Twinny Load nu deels voort gaan zetten als een apart bedrijf binnen de eigen holding.

“Felua-groep ziet in de aansluiting van Twinny Load bij ZenS een zeer goede oplossing. Het sluit aan bij de wens om de sterke merknaam in de markt te laten bestaan. Service- en garantieverplichtingen richting de huidige bezitters van een Twinny Load zijn gewaarborgd en de leveringen van zowel fietsendragers als accessoires worden gegarandeerd”, aldus Bart Wiegant, algemeen directeur van Twinny Load.

Het grootste gedeelte van het personeel van Twinny Load is inmiddels door Felua-groep bemiddeld naar een andere functie.
 

Reageer op dit artikel