nieuws

Topmerken op Velofollies

Retailing

Topmerken op Velofollies

Diverse topmerken zijn vertegenwoordigd op de Belgische Velofollies fietsbeurs, die gehouden wordt op 20, 21 en 22 januari in de Xpo Kortijk. Behalve de nieuwste modellen van grote namen uit de fietsindustrie zullen ook diverse profwielrenners aanwezig zijn op de beurs.

KORTRIJK (B) – Diverse topmerken zijn vertegenwoordigd op de Belgische Velofollies fietsbeurs, die gehouden wordt op 20, 21 en 22 januari in de Xpo Kortijk. Behalve de nieuwste modellen van grote namen uit de fietsindustrie zullen ook diverse profwielrenners aanwezig zijn op de beurs.

Merken als Trek, Cervélo, Wilier, BMC en Prorace zullen op Velofollies hun nieuwste modellen introduceren. Het Italiaanse Campagnolo zorgt met de officiële presentatie van haar elektronisch EPS schakelsysteem voor een ware primeur in Xpo Kortrijk. Op het gebied van kleding maakt het gerenommeerde Assos zijn Kortrijks debuut.

Behalve nieuws is er ook veel actie in de Xpo. Zo zal er op zaterdag 21 en zondag 22 januari het Europees Kampioenschap BMX plaatsvinden. Diverse BMX wereldtoppers zullen aan de start van het EK in Kortrijk verschijnen. Voor de vele wielerfans is er het praatcafé waar wielerfilosoof Rik Vanwalleghem zijn bekende wielergasten ontvangt. Hier kan naar interviews van oude wielerhelden geluisterd worden. Wielerverzorger Dirk Nachtergaele blikt terug op zijn 33-jarige carrière als verzorger en Freddy Maertens praat er over zijn nieuwe boek dat ter gelegenheid van zijn zestigste verjaardag werd uitgebracht. Ook de huidige generatie wielrenners komt op de Velofollies fietsbeurs aan bod. Zo zal naast verschillende individuele renners ook het volledige nieuwe Lotto-Belisol team aanwezig zijn. Speciaal voor zijn fans signeert Sven Nys op vrijdagmiddag.

De Velofollies fietsbeurs opent haar deuren op vrijdag 20 januari van 14.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 21 en zondag 22 januari van 10.00 tot 18.00 uur. Aan de kassa kosten de tickets € 11,- (kinderen € 6,-). Online kaarten bestellen met één euro korting kan via www.velofollies.be. Bovendien maak je met de velo2012fly-code kans op het winnen van een Ridley racefiets ter waarde van € 1.500,-.
 

Reageer op dit artikel