nieuws

Shimano dealertrainingen

Retailing

Shimano dealertrainingen

Shimano Benelux, distributeur van Shimano fietsonderdelen en -accessoires, verzorgt in februari en maart technische trainingen voor haar klanten op verschillende locaties in de Benelux.

NUNSPEET – Shimano Benelux, distributeur van Shimano fietsonderdelen en -accessoires, verzorgt in februari en maart technische trainingen voor haar klanten op verschillende locaties in de Benelux.

Tijdens deze informatieve workshops wordt er onder andere ingegaan op de werking en montage van de nieuwe elektronische Ultegra Di2 groep, maar er komen ook andere technologieën aan bod. Ondernemingen die deelnemen aan de workshop ontvangen na afloop een officieel Di2 certificaat. Het inschrijfformulier vindt u hier. Locaties en data van de trainingen staan tevens in het formulier vermeld. Tot 17 januari is er de mogelijkheid om te registreren voor een workshop, met maximaal twee personen per onderneming.

Reageer op dit artikel