nieuws

Pand Cok van den Heuvel afgebrand

Retailing

Pand Cok van den Heuvel afgebrand

Precies een week nadat hij in het zonnetje was gezet als Tielenaar van het Jaar, is onze gastschrijver Cok van den Heuvel geconfronteerd met een grote ramp. Op dinsdagochtend 17 januari is het pand van zijn motorzaak CH Classics, Cok van den Heuvel Motoren in een brand compleet verwoest. De totale voorraad motoren en onderdelen zijn bij de brand verloren gegaan.

TIEL – Precies een week nadat hij in het zonnetje was gezet als Tielenaar van het Jaar, is onze gastschrijver Cok van den Heuvel geconfronteerd met een grote ramp. Op dinsdagochtend 17 januari is het pand van zijn motorzaak CH Classics, Cok van den Heuvel Motoren in een brand compleet verwoest. De totale voorraad motoren en onderdelen zijn bij de brand verloren gegaan.

En dat is nogal een klap voor liefhebbers van oude motoren en onderdelen. Oorzaak van de brand is volgens Cok waarschijnlijk kortsluiting. “Op dit moment wordt volop onderzoek gedaan”, aldus Cok. “Er zit voor mij niets anders op dan uithuilen en weer verder gaan. Voor de jongens die in mijn zaak werken is dit een goede les hoe om te gaan met panieksituaties.”

Het nieuws van de brand is volop in het nieuws geweest, zowel landelijk als regionaal. Vooral het feit dat Cok net de week ervoor gehuldigd was, trok natuurlijk de belangstelling.
 

Reageer op dit artikel