nieuws

Opruiming bij Veltec

Retailing

Opruiming bij Veltec

Veltec Benelux, leverancier van fietsen, kleding, componenten en accessoires, houdt op zondag 29 en maandag 30 januari een magazijnopruiming. Dealers kunnen dan profiteren van hoge kortingen.

VALKENSWAARD – Veltec Benelux, leverancier van fietsen, kleding, componenten en accessoires, houdt op zondag 29 en maandag 30 januari een magazijnopruiming. Dealers kunnen dan profiteren van hoge kortingen.

De afgeprijsde voorraad en showroommodellen worden op deze dagen met hoge kortingen aangeboden door Veltec. De zogeheten ‘close-out’ dagen duren van 10.00 tot 16.00 uur en hebben plaats in het Veltec magazijn aan de JF Kennedylaan 75 in Valkenswaard. De opruiming is toegankelijk voor alle dealers. Klik hier voor de meest hier actuele informatie.
 

Reageer op dit artikel