nieuws

Opening Koga concept store in Kopenhagen

Retailing

Opening Koga concept store in Kopenhagen

Op zaterdag 14 januari wordt in Kopenhagen de eerste Koga concept store ter wereld geopend. Jonas Larsson, eigenaar van het Koga Center Copenhagen begon zes jaar geleden met de verkoop van Koga fietsen in de Deense hoofdstad. Het was al jaren zijn droom om een concept store te exploiteren rond één merk: Koga. Het afgelopen weekend werd zijn droom realiteit.

HEERENVEEN – Op zaterdag 14 januari wordt in Kopenhagen de eerste Koga concept store ter wereld geopend. Jonas Larsson, eigenaar van het Koga Center Copenhagen begon zes jaar geleden met de verkoop van Koga fietsen in de Deense hoofdstad. Het was al jaren zijn droom om een concept store te exploiteren rond één merk: Koga. Het afgelopen weekend werd zijn droom realiteit.

Larsson: “Ik ben erg enthousiast over dit project. De afgelopen jaren is de markt voor het merk Koga in Kopenhagen en Denemarken elk jaar verder gegroeid. Deze topkwaliteit Nederlandse fietsen passen perfect bij de Deense vraag naar kwaliteit en exclusief design.”
Pieter Jan Rijpstra, sales manager export bij Koga BV: “We kijken met trots naar dit project van Jonas Larsson. Deze exclusieve concept store garandeert een goede service naar onze klanten en de presentatie van de Koga fietsen staat op een hoog niveau, passend bij het merk en de kwaliteit van onze fietsen.”
Meer informatie (in het Deens) vindt u hier.
 

Reageer op dit artikel