nieuws

Nieuwjaarsborrel Tweewieler druk bezocht

Retailing

Nieuwjaarsborrel Tweewieler druk bezocht

Het is een echte traditie geworden: de tweede dinsdag van het jaar organiseren de vakbladen Tweewieler en Bike Europe een nieuwjaarsborrel voor relaties. Vorige week kwamen zo’n 100 genodigden naar het sfeervolle kasteel Wijenburg in Echteld waar hoofdredacteur Jack Oortwijn met de toehoorders terugkeek op een roerig jaar 2011 en een kijkje gaf in de plannen voor 2012. Gastspreker Wessel Berkman, eigenaar van The Brown Paper Company en De Fietsfabriek wist het gezelschap te boeien met zijn relaas over onbenut potentieel in sales en het volgen van je droom.

ECHTELD – Het is een echte traditie geworden: de tweede dinsdag van het jaar organiseren de vakbladen Tweewieler en Bike Europe een nieuwjaarsborrel voor relaties. Vorige week kwamen zo’n 100 genodigden naar het sfeervolle kasteel Wijenburg in Echteld waar hoofdredacteur Jack Oortwijn met de toehoorders terugkeek op een roerig jaar 2011 en een kijkje gaf in de plannen voor 2012. Gastspreker Wessel Berkman, eigenaar van The Brown Paper Company en De Fietsfabriek wist het gezelschap te boeien met zijn relaas over onbenut potentieel in sales en het volgen van je droom.

Het officiële programma van de borrel blijft altijd beperkt tot een klein uur. Waar de borrel eigenlijk voor bedoeld is, is het netwerken tussen branchegenoten en de vele leveranciers die elkaar hier aan het begin van het jaar treffen. De geanimeerde gesprekken en de grote opkomst, waaronder vele prominenten uit de branche, gaf aan dat de nieuwjaarsborrel van Tweewieler en Bike Europe wederom een succes was.

De nieuwjaarsborrel 2013 gaat zijn 15e editie beleven en Tweewieler en Bike Europe zijn zich nu al aan het bezinnen op een speciale invulling van deze jubileumeditie. Voor degenen die vooruitplannen: hou dinsdag 8 januari 2013 vrij in uw agenda.
 

Reageer op dit artikel