nieuws

Miche testwielen bij Louis Verwimp

Retailing

Miche testwielen bij Louis Verwimp

Louis Verwimp BV heeft afgelopen weekend tijdens de Velofollies het startschot gegeven voor de testactie van Miche, Try before you fly. Dealers kunnen speciale testwielen aanschaffen zodat klanten deze eerst in de praktijk kunnen proberen.

VALKENSWAARD – Louis Verwimp BV heeft afgelopen weekend tijdens de Velofollies het startschot gegeven voor de testactie van Miche, Try before you fly. Dealers kunnen speciale testwielen aanschaffen zodat klanten deze eerst in de praktijk kunnen proberen.

Vooral in het hogere prijssegment willen klanten graag de mogelijkheid hebben een set wielen eerst uit te proberen. Dat kan nu met de Try before you fly actie van Miche. Dealers kunnen bij Louis Verwimp BV testwielen aanschaffen en die ter beschikking van hun klanten stellen. Die consumenten worden actief benaderd en uitgenodigd om de wielen te testen door middel van advertenties, internet en social media.

De wielen die getest kunnen worden zijn de Miche Supertype Carbon 358 RS en de Miche SWR Carbon. De test loopt al langer in andere Europese landen en is bijzonder succesvol, zo laat Louis Verwimp BV weten.
 

Reageer op dit artikel