nieuws

Met fraaie ‘professor’ op de foto bij Vredestein

Retailing

Vredestein heeft een ludieke actie voor de FietsVAK bedacht. Iedereen die op de stand (08.337) kennis komt maken met de nieuwste Vredestein-banden, mag op de foto met een uitermate fraaie ‘professor’ die in een sexy outfit naast u poseert voor een mooie plaat!

Met fraaie ‘professor’ op de foto bij Vredestein

ENSCHEDE – Vredestein heeft een ludieke actie voor de FietsVAK bedacht. Iedereen die op de stand (08.337) kennis komt maken met de nieuwste Vredestein-banden, mag op de foto met een uitermate fraaie ‘professor’ die in een sexy outfit naast u poseert voor een mooie plaat!

Vredestein wil graag dat de Nederlandse vakhandel op de hoogte is van haar allernieuwste producten en ontwikkelingen. Het thema op de Vredestein stand tijdens de FietsVAK is daarom: Wall of Facts.

Kennismaken met de Perfect Xtreme en Perfect Lite
Vredestein presenteert op deze Wall of Facts de (historische) feiten van het meer dan 100 jaar oude bedrijf op een ludieke wijze met behulp van de charmante professor op de foto. Zij laat u kennis maken met onder andere de nieuwe Perfect Xtreme en Perfect Lite.
 

Reageer op dit artikel