nieuws

Louis Verwimp neemt voorraad op in bestelprogramma

Retailing

Louis Verwimp neemt voorraad op in bestelprogramma

Grossier Louis Verwimp heeft haar bestelprogramma verbeterd. De voorraad staat nu online en klanten hebben de beschikking over onder meer productinfo.

VALKENSWAARD – Grossier Louis Verwimp heeft haar bestelprogramma verbeterd. De voorraad staat nu online en klanten hebben de beschikking over onder meer productinfo.

Bij diegenen die al gebruik maken van het bestelprogramma wordt de software-update automatisch geïnstalleerd. De verbeteringen zijn hoofdzakelijk doorgevoerd in de voorraad online en het elektronisch versturen. Er treden geen storingen meer op, Retour en Garantie vallen voortaan onder een enkele button en de historie is zichtbaar. Ook is er nu een eenduidige weergave van de artikelnummers Verwimp en zijn openstaande facturen zichtbaar. Tot slot zijn er foto’s, orderreferenties en productinfo toegevoegd aan het programma.
 

Reageer op dit artikel