nieuws

Jury Tweewielerwinkel van het Jaar is er uit

Retailing

Jury Tweewielerwinkel van het Jaar is er uit

Het begint steeds spannender te worden voor de drie finalisten in de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2012. Afgelopen donderdag kwam de jury bijeen om de winnaar te bepalen.

DOETINCHEM – Het begint steeds spannender te worden voor de drie finalisten in de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2012. Afgelopen donderdag kwam de jury bijeen om de winnaar te bepalen.

Volgens juryvoorzitter Ferry Smith bewees deze editie van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar dat niet alleen grote winkels de verkiezing kunnen winnen: “De drie finalisten laten zien waarin kleine zaken groot kunnen zijn. We waren blij verrast over het niveau van de winkels.”

Tevreden met de grootte van de winkel
Opmerkelijk is verder dat alle drie zaken onlangs verbouwd werden. “En dat is opmerkelijk in het huidige economische klimaat”, aldus Ferry Smith. “Verder viel dit jaar op dat de ondernemers tevreden zijn met de grootte van hun winkel. Ze willen gewoon een goede boterham kunnen verdienen en vinden het niet per se nodig om te groeien om een goede ondernemer te zijn. En dat is een prima uitgangspunt.”
 

Reageer op dit artikel