nieuws

Johnny Loco vernieuwt salesteam

Retailing

Johnny Loco vernieuwt salesteam

Johnny Loco heeft een compleet nieuw salesteam aangesteld. De focus zal voortaan direct bij het dealerkanaal liggen. De algehele leiding van Johnny Loco is in handen van Frank Spakler, een van de oprichters van het merk.

VOGELENZANG – Johnny Loco heeft een compleet nieuw salesteam aangesteld. De focus zal voortaan direct bij het dealerkanaal liggen. De algehele leiding van Johnny Loco is in handen van Frank Spakler, een van de oprichters van het merk.

Dealers van Johnny Loco zullen vanaf nu bezocht gaan worden door een aantal nieuwe maar in de fietsbranche bekende vertegenwoordigers. Youandi Mazeland (voorheen werkzaam bij BMW en Montego) is verantwoordelijk voor de provincies Friesland, Groningen, Overijssel, Drenthe en Gelderland. Bram Reitsma (voorheen Honda) is de vertegenwoordiger voor Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Dudley Smit (voorheen Electra bicycles, Montego en Ultra Motor) zal de binnendienst van Johnny Loco gaan leiden en is voor de dealers het eerste aanspreekpunt voor alle salesgerelateerde zaken. Het verkoopteam staat onder leiding van André Vemer, die in het verleden actief is geweest voor merken als Montego, Electra bicycles, Ultra Motor en Nirve. Johnny Loco zoekt voor een aantal locaties nog dealers.
 

Reageer op dit artikel