nieuws

InterBiking Consultancy wordt Pi-Finity Supplies

Retailing

Vanaf 1 februari a.s. wordt de bedrijfsnaam van InterBiking Consultancy gewijzigd in Pi-Finity Supplies. Doordat het internationale netwerk in 2011 nogal afnam en de verwachtingen voor de toekomst op het gebied van project-adviesactiviteiten niet groot zijn, gaat Pi-Finity zich meer gaan richten op de Benelux-markt met meer handelsactiviteiten vooral richting de kleinere producent en detaillist.

InterBiking Consultancy wordt Pi-Finity Supplies

Ramon Sterker van Pi-Finity Supplies licht toe: “Er blijkt nog steeds een grote behoefte te zijn aan flexibele leveranciers, die meer kunnen leveren dan alleen de direct benodigde producten. Dus gewoon méér service. Uiteraard blijven wij de vertrouwde en bekende activiteiten continueren, maar daarnaast gaan we nog een beetje meer doen. Daarom een nieuwe naam, ook voor de nieuwe additionele handelsactiviteiten.”

Reageer op dit artikel