nieuws

Gazelle koppelt met Wilmar, Vendit en CycleSoftware

Retailing

Gazelle koppelt met Wilmar, Vendit en CycleSoftware

Gazelle is momenteel in nauw overleg met Wilmar, Vendit en CycleSoftware aan het inventariseren hoe de organisatie op korte termijn een koppeling met deze automatiseringspakketten kan leggen. Gebruikers kunnen dan zeer snel de bestellingen van Gazelle verwerken in hun kassa- en voorraadsysteem.

DIEREN – Gazelle is momenteel in nauw overleg met Wilmar, Vendit en CycleSoftware aan het inventariseren hoe de organisatie op korte termijn een koppeling met deze automatiseringspakketten kan leggen. Gebruikers kunnen dan zeer snel de bestellingen van Gazelle verwerken in hun kassa- en voorraadsysteem.

“De ondernemer krijgt steeds minder tijd en dan is iedere minuut tijdswinst meegenomen. We willen met deze koppeling onze dealers dan ook zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Dit is voor ons één van de projecten waarmee wij onze serviceverlening naar onze dealers op korte termijn verder willen optimaliseren. In ons systeem moeten we nog enkele aanpassingen doorvoeren, maar wij verwachten dat de koppeling medio maart volledig is gerealiseerd”, aldus Ronald ter Braak van Koninklijke Gazelle.

Direct bestellingen plaatsen
Met één druk op de knop worden alle gegevens digitaal opgehaald en verwerkt naar de voorraad. De kans op fouten is hierdoor minimaal. Er kunnen direct bestellingen worden geplaatst, actuele voorraadgegevens worden opgevraagd en pakbongegevens worden ingelezen.
 

Reageer op dit artikel