nieuws

Ebretti bundelt kennis

Retailing

Ebretti bundelt kennis

Het elektrische scootermerk Ebretti heeft in Huizen het ”Ebretti Competence and Assembly Center” ingericht. Op deze locatie zijn daarvoor zowel fabrikant Ebretti Europe als de distributeur Ebretti Benelux gevestigd.

HUIZEN – Het elektrische scootermerk Ebretti heeft in Huizen het ‘’Ebretti Competence and Assembly Center’’ ingericht. Op deze locatie zijn daarvoor zowel fabrikant Ebretti Europe als de distributeur Ebretti Benelux gevestigd.

Productontwikkeling van zowel bestaande technologie als de ontwikkeling van nieuwe modellen en technieken zullen vanuit Huizen plaats gaan vinden. Alle kennis en know-how is nu centraal gebundeld, waardoor relaties van het ‘’one stop’’ principe gebruik kunnen maken. Daarnaast krijgt de vestiging in Huizen de functie van Europees Ebretti assemblage- en distributiecentrum waar de eindassemblage van de Ebretti modellen plaatsvindt. Met deze krachtenbundeling kunnen de Europese distributeurs, sales&service agenten en dealers sneller en beter worden bediend, aldus Ebretti.
 

Reageer op dit artikel