nieuws

AXA Stenman stelt nieuwe Business Line Director aan

Retailing

AXA Stenman stelt nieuwe Business Line Director aan

Jan Pieter Brinkman gaat met ingang van 1 februari 2012 de functie van Business Line Director Bicycle Components bekleden bij AXA Stenman in Veenendaal. Deze Business Line omvat de Internationale Marketing, Productmanagement, Productontwikkeling en Sales van Bicycle Components (sloten, verlichting en kettingkasten).

VEENENDAAL – Jan Pieter Brinkman gaat met ingang van 1 februari 2012 de functie van Business Line Director Bicycle Components bekleden bij AXA Stenman in Veenendaal. Deze Business Line omvat de Internationale Marketing, Productmanagement, Productontwikkeling en Sales van Bicycle Components (sloten, verlichting en kettingkasten).

Jan Pieter Brinkman (43) heeft veel ervaring binnen de AXA-organisatie. Hij is vanaf 1998 ondermeer als Algemeen Directeur verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de business voor AXA in Polen. Het afgelopen jaar gaf hij tevens leiding aan de vestiging in Thailand.
 

Reageer op dit artikel