nieuws

Wijzigingen bij management Shimano Benelux

Retailing

Wijzigingen bij management Shimano Benelux

Het management team van Shimano Benelux is onlangs gewijzigd. Mike Smink is nu Senior Marketing Manager en Mark Marchand de nieuwe Senior Sales Manager. Met deze benoemingen wil Shimano Benelux meer focus leggen op een klantgericht marketingbeleid.

NUNSPEET – Het management team van Shimano Benelux is onlangs gewijzigd. Mike Smink is nu Senior Marketing Manager en Mark Marchand de nieuwe Senior Sales Manager. Met deze benoemingen wil Shimano Benelux meer focus leggen op een klantgericht marketingbeleid.

Sinds 1 december vervult Mike Smink (zie foto bovenaan dit bericht) de functie van Senior Marketing Manager binnen Shimano Benelux. Mike heeft binnen de oganisatie zowel sales als marketing ervaring opgedaan in verschillende functies. De laatste vier jaar heeft hij het sales retailteam geleid en onlangs rondde hij zijn MBA af.

De nieuwe Senior Sales Manager binnen Shimano Benelux is Mark Marchand (zie foto onder). Hij heeft ruime ervaring binnen de tweewielerbranche op het gebied van sales en relatiemanagement. Binnen Birecto ontwikkelde hij zich van accountbegeleider tot commercieel manager.
Door de kennis van Mark op het gebied van retailconcepten en accountbegeleiding te koppelen aan een nog sterkere focus op klantgericht marketingbeleid heeft Shimano Benelux zich tot doel gesteld om de ontwikkeling van klantondersteunende concepten in een versneld tempo te ontwikkelen en aan te bieden.

Reageer op dit artikel