nieuws

Uitbreiding team AXA Stenman

Retailing

Uitbreiding team AXA Stenman

AXA heeft het verkoopteam versterkt met de komst van Joost Legtenberg als Sales Manager OEM. Daarnaast is Mark Grefhorst toegevoegd aan het product management team van AXA.

VEENENDAAL – AXA heeft het verkoopteam versterkt met de komst van Joost Legtenberg als Sales Manager OEM. Daarnaast is Mark Grefhorst toegevoegd aan het product management team van AXA.

Joost is in de functie van Sales Manager OEM verantwoordelijk voor de relaties binnen de OEM in Nederland en België. Hij heeft affiniteit met de branche vanwege zijn carrière als professioneel wielrenner. Verder heeft enkele jaren binnen de branche gewerkt.
Mark Grefhorst (foto onderaan dit artikel) is als Product Manager Guards verantwoordelijk voor de productgroep kettingschermen en -kasten en jasbeschermers. Mark werkt al een tijdje binnen AXA op de afdeling Sales en heeft zijn product specifieke werkervaring opgedaan bij De Woerd in Barneveld. De Woerd werd in 2009 onderdeel van de AXA groep.

 

 

Reageer op dit artikel