nieuws

Tweewielercentrum Ten Boer in de wolken

Retailing

Tweewielercentrum Ten Boer in de wolken

Tweewielcentrum Ten Boer heeft een vliegles gewonnen met het winnende idee in de prijsvraag van het Sparta Innovatielab. Tijdens de Sparta dealershows heeft het Sparta Innovatielab iedere bezoeker uitgedaagd tot het leveren van het beste idee van fietsnederland.

APELDOORN – Tweewielcentrum Ten Boer heeft een vliegles gewonnen met het winnende idee in de prijsvraag van het Sparta Innovatielab. Tijdens de Sparta dealershows heeft het Sparta Innovatielab iedere bezoeker uitgedaagd tot het leveren van het beste idee van fietsnederland.

“En dat hebben we geweten. Tijdens en na de dealershows kwamen talloze inzendingen binnen. Het idee van Ten Boer onderscheidde zich door de originele invalshoek en het probleemoplossende karakter. De inzending is erop gericht om op een eenvoudige wijze de fietsveiligheid van met name de oudere gebruiker te verhogen. Wat ons betreft zeker een beloning waard”, aldus marketing manager Marco Kalden van Sparta. “Meer details kunnen we helaas niet geven. Op dit moment wordt de haalbaarheid van het idee bij Sparta namelijk nader onderzocht.”
 

Reageer op dit artikel