nieuws

Raymond Lussenburg gaat naar ENRA

Retailing

Raymond Lussenburg gaat naar ENRA

Na Douwe Boeijenga stapt ook Raymond Lussenburg over van Unigarant naar ENRA. Lussenburg werkte de afgelopen 15 jaar bij Unigarant. Hij komt per 1 januari 2012 in dienst bij ENRA. Dirk-Jan Dijkstra volgt Raymond Lussenburg bij Unigarant op als salesmanager Tweewiel.

HOOGEVEEN – Na Douwe Boeijenga stapt ook Raymond Lussenburg over van Unigarant naar ENRA. Lussenburg werkte de afgelopen 15 jaar bij Unigarant. Hij komt per 1 januari 2012 in dienst bij ENRA. Dirk-Jan Dijkstra volgt Raymond Lussenburg bij Unigarant op als salesmanager Tweewiel.

Raymond trad in 1996 bij Unigarant in dienst en heeft zich de afgelopen vijftien jaar in de functie van salesmanager Tweewiel gericht op het verder uitbouwen van dit distributiekanaal van Unigarant. Unigarant betreurt het vertrek van Raymond. “Wij danken hem voor de inzet van de afgelopen vijftien jaar en wensen hem succes in zijn verdere loopbaan”, aldus Unigarant.
Inmiddels is in de opvolging van Raymond Lussenburg voorzien, in de persoon van Dirk-Jan Dijkstra. Dirk-Jan Dijkstra is sinds tien jaar op de afdeling Sales van Unigarant werkzaam en vanuit die hoedanigheid bekend met het tweewielerkanaal.

Reageer op dit artikel