nieuws

Paul Lange exclusief distributeur Vredestein

Retailing

Paul Lange exclusief distributeur Vredestein

Met ingang van 1 januari 2012 verkoopt Paul Lange & Co. OHG uit Stuttgart ook Vredestein-fietsbanden in Duitsland en breidt daarmee zijn productaanbod op het gebied van banden uit tot een volledig assortiment. Daarnaast blijft partner Batavus Bäumker ook Vredestein-producten verkopen op de Duitse markt.

ENSCHEDE – Met ingang van 1 januari 2012 verkoopt Paul Lange & Co. OHG uit Stuttgart ook Vredestein-fietsbanden in Duitsland en breidt daarmee zijn productaanbod op het gebied van banden uit tot een volledig assortiment. Daarnaast blijft partner Batavus Bäumker ook Vredestein-producten verkopen op de Duitse markt.

Beide partijen hebben hoge verwachtingen van de toekomstige samenwerking. "Apollo Vredestein heeft meer dan 100 jaar ervaring en levert continu innovaties die de basis vormen voor zeer hoogwaardige producten", aldus Bernhard Lange, CEO van Paul Lange & Co. OHG, over het nieuwste merk van Paul Lange. "Dankzij Vredesteins grote aanbod kunnen we ons bandenassortiment flink uitbreiden. Zodoende kunnen we onze klanten op dit gebied een werkelijk volledig assortiment aanbieden. Ons aanbod zal in de toekomst niets te wensen overlaten met een assortiment dat naast allerlei Urban Comfort-banden en -binnenbanden onder meer high-end tourbanden, hoogwaardige mountainbikebanden en City- en Trek-banden zal omvatten", aldus Lange, die daarmee de strategische dimensie van de samenwerking onderstreept.

Marc Ganzeboom (foto), marketing- en salesmanager bij Apollo Vredestein Two Wheel Tyres: "Het verheugt ons zeer dat we aan het merkaanbod van Paul Lange worden toegevoegd. Wij vinden het belangrijk om onze verkooppositie in Duitsland en ons contact met Duitse fietsspecialisten te verstevigen. We geloven dan ook dat de keuze voor Paul Lange & Co. als partner de juiste is voor het behalen van deze doelstellingen."
Het complete assortiment van Vredestein is opgenomen in het aanbod van Paul Lange, en het bedrijf onderstreept daarmee nog eens het streven een geschikt product voor elke behoefte te bieden.
 

Reageer op dit artikel