nieuws

Jan Smit sluit BOVAG Tweewielerbranchedag af

Retailing

Jan Smit sluit BOVAG Tweewielerbranchedag af

Het programma voor de BOVAG Tweewielerbranchedag op maandag 13 februari 2012 is bekend. In megabioscoop Cinemec in Ede krijgt u op de branchedag diverse praktijkgerichte scenario’s voorgeschoteld, met als speerpunten ‘Het Nieuwe Winkelen’, ‘Sturen op Cijfers’, ‘Succesvol Team’ en ‘Strategie en Onderzoek’. Niemand minder dan zanger Jan Smit gaat de dag afsluiten.

BUNNIK – Het programma voor de BOVAG Tweewielerbranchedag op maandag 13 februari 2012 is bekend. In megabioscoop Cinemec in Ede krijgt u op de branchedag diverse praktijkgerichte scenario’s voorgeschoteld, met als speerpunten ‘Het Nieuwe Winkelen’, ‘Sturen op Cijfers’, ‘Succesvol Team’ en ‘Strategie en Onderzoek’. Niemand minder dan zanger Jan Smit gaat de dag afsluiten.

BOVAG Fietsbedrijven komt met een volledig nieuw dienstenpakket voor haar leden. Het nieuwe dienstenpakket van BOVAG Fietsbedrijven houdt onder ander in: nieuwe diensten op het gebied van internetmarketing, strategievorming, bedrijfsoverdracht, bedrijfsvergelijking en verkoopondersteuning. Diensten waarmee moderne retailers in staat zullen zijn om hun winkel nog beter aan te passen aan de consument van nu.
Op de branchedag zullen tijdens parallelsessies diverse experts uw kennis en kunde op diverse gebieden drastisch bijspijkeren en na afloop kunt u daar ook direct mee aan de slag. Elke sessie is zeer de moeite waard en wij raden u dan ook aan om op 13 februari zeker niet in uw eentje naar Ede te komen. Neem uw partner, compagnon, collega en / of medewerker(s) mee, want iedereen steekt iets op en daar wordt uw eigen bedrijf alleen maar beter van.
Uiteraard vormt de BOVAG Tweewielerbranchedag ook weer het decor voor de grote finale van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. Marc Ermens uit Oploo, Geniet van Fietsen uit Nunspeet en BikeSportive uit Haarlem strijden om deze prestigieuze titel. Vanzelfsprekend sluiten we de Branchedag spetterend af met een optreden van een topartiest. Bovemij en ENRA maken deze keer de komst mogelijk van niemand minder dan… Jan Smit!
Kortom, zorg dat u erbij bent op maandag 13 februari 2012 in Ede! Aanmelden kan via de antwoordkaart of online: www.bovagtweewielerbranchedag.nl.

Programma:
12.00 uur Ontvangst met lunch
13.00 Welkom door Rob van Oosterhout en Niels Hansen, voorzitter en manager van BOVAG Fietsbedrijven.
2012: Niels en Rob geven een uitgebreide toelichting op het vernieuwde dienstenpakket van BOVAG en de speerpunten voor 2012. Ook staan ze stil bij de activiteiten die BOVAG komend jaar gaat ondernemen.
14.00 Pauze
14.30 Parallelsessies deel 1
U kunt kiezen uit onderstaande sessies, graag bij inschrijving vermelden welke sessies u wilt volgen.

Hoe creëer ik een succesvol team?
De gerenommeerde managementcoach Jan van Setten laat zien hoe u iedereen binnen het bedrijf zover krijgt dat ze een energieke bijdrage leveren aan het team en er zo voor zorgen dat klanten blijven terugkomen. Meer rendement en motivatie van uw personeel is eenvoudiger dan u denkt!

Sturen op cijfers
Accountant en fiscaal adviseur Daan Luijkx weet als geen ander hoe het er financieel voor staat in de branche. Hij laat u zien hoe u beter inzicht krijgt in uw eigen cijfermateriaal en hoe u daarop kunt sturen. U krijgt praktische tips en hulp om direct aan de slag te gaan.

Het Nieuwe Winkelen
Consumentengedrag verandert en of u wilt of niet, u zult moeten meebewegen. Rob Weiss is projectleider van Het Nieuwe Winkelen en licht toe wat u er allemaal aan zit te komen op het gebied van internet, mobiele tools en apps die het de consument en de ondernemer een stuk eenvoudiger gaan maken. Hij laat u zien hoe u van online kijkers, offline kopers kunt maken en zo meer bezoekers in uw winkel kunt krijgen. BOVAG en het HBD draaien momenteel al proef met Het Nieuwe Winkelen in de fietsenbranche.

Strategie en onderzoek
Marktonderzoekers Ube van der Ham en Rob Meijer tonen aan dat het maken van een doortimmerd business plan eigenlijk heel eenvoudig is. Maar waar vindt u de juiste gegevens voor marktonderzoek en hoe bepaalt u de juiste strategie voor uw eigen bedrijf? BOVAG helpt u met het opstellen van uw plan zodat u voor uw eigen bedrijf de juiste richting kunt bepalen.

15.15 Parallelsessies deel 2
Kies uit een van bovenstaande sessies.
16.00 Pauze
16.45 Meer rendement!
Een vlammend betoog van marketinggoeroe Jos Burgers die u gaat inspireren om met behulp van al datgene dat u vandaag heeft gehoord en gezien uw bedrijf winstgevender te maken. U krijgt praktische tips om morgen al meer rendement uit uw winkel te halen. Met een flinke portie humor blijven de boodschappen van Jos u nog heel lang heugen.

Finale Tweewielerwinkel van Jaar 2012
Marc Ermens uit Oploo, Geniet van Fietsen uit Nunspeet en BikeSportive uit Haarlem strijden om de prestigieuze titel en om de opvolging van FietsCity Jan Kooij uit Nijmegen. De winnaar mag zich verheugen op een jaar in de schijnwerpers. Hoofdredacteur Jack Oortwijn van vakblad Tweewieler stelt de finalisten aan u voor.
18.30 Dinerbuffet
19.30 Een spetterend live optreden van niemand minder dan Jan Smit!
20.00 Einde
 

Reageer op dit artikel