nieuws

Frank Dikhoff nieuwe interim commercieel directeur Batavus

Retailing

Frank Dikhoff nieuwe interim commercieel directeur Batavus

Frank Dikhoff is sinds vorige maand begonnen als commercieel directeur ad interim bij Batavus. Hij werkte eerder in commerciële functies voor onder andere Disney, Henkel en Pepsico. Frank Dikhoffzal zich binnen Batavus voornamelijk richten op de strategie van het merk.

HEERENVEEN – Frank Dikhoff is sinds vorige maand begonnen als commercieel directeur ad interim bij Batavus. Hij werkte eerder in commerciële functies voor onder andere Disney, Henkel en Pepsico. Frank Dikhoffzal zich binnen Batavus voornamelijk richten op de strategie van het merk.

Frank Dikhoff heeft een eigen managementbureau, Dikhoff Management BV, en heeft vanuit zijn verleden veel ervaring in consumentenmarketing. Met de komst van Dikhoff is de directie van Batavus versterkt, naast Huub Snellen die als algemeen directeur leiding geeft aan Batavus en Sparta. Met de aanstelling van Dikhoff heeft Snellen, net als bij Sparta met Mark Kuper, ook bij Batavus een commercieel directeur aan zijn zijde.
 

Reageer op dit artikel