nieuws

Financieel directeur Gazelle vertrekt

Retailing

Financieel directeur Gazelle vertrekt

Financieel directeur van Koninklijke Gazelle Rolf Verspuij heeft te kennen gegeven zijn loopbaan buiten Gazelle te willen voortzetten. Hij zal daarom zijn taken als CFO per 1 februari 2012 neerleggen.

ALMERE – Financieel directeur van Koninklijke Gazelle Rolf Verspuij heeft te kennen gegeven zijn loopbaan buiten Gazelle te willen voortzetten. Hij zal daarom zijn taken als CFO per 1 februari 2012 neerleggen.

Het management team betreurt zijn beslissing maar respecteert zijn wens om na een intensieve periode van drie jaar een nieuwe uitdaging te aanvaarden.

Algemeen directeur ad interim Xeno Grimmelt: “We zijn Rolf dank verschuldigd voor zijn inzet voor ons bedrijf. Rolf heeft in een hele moeilijke tijd geholpen om Gazelle financieel weer gezond te maken, wat uiteindelijk heeft geleid tot de verkoop van Gazelle aan Pon. Daarnaast heeft hij met een enorme inzet en betrokkenheid leiding gegeven aan de financiële discipline en ICT. Daarmee is het fundament gelegd voor een verdere groei van het bedrijf. Wij wensen hem veel succes bij het voortzetten van zijn loopbaan buiten Gazelle.”

De vacature die is ontstaan met het vertrek van Rolf Verspuij wordt zo snel mogelijk ingevuld.

Reageer op dit artikel