nieuws

Dure fietsen gestolen bij Kroone en Liefting

Retailing

Dure fietsen gestolen bij Kroone en Liefting

Helaas moeten we al weer uw aandacht vragen voor een inbraakbericht. Afgelopen nacht zijn bij een inbraak bij Kroone en Liefting in Limmen drie dure fietsen gestolen. De inbrekers gooiden een zijraam in en haalden heel doelgericht en snel deze fietsen uit de winkel. Eigenaar John Vader was na het afgaan van het alarm net te laat bij de winkel en heeft de daders niet meer kunnen achterhalen.

LIMMEN – Helaas moeten we al weer uw aandacht vragen voor een inbraakbericht. Afgelopen nacht zijn bij een inbraak bij Kroone en Liefting in Limmen drie dure fietsen gestolen. De inbrekers gooiden een zijraam in en haalden heel doelgericht en snel deze fietsen uit de winkel. Eigenaar John Vader was na het afgaan van het alarm net te laat bij de winkel en heeft de daders niet meer kunnen achterhalen.

“De dieven moeten hier eerder in de winkel zijn geweest, want ze zijn recht op deze drie exclusieve fietsen afgegaan”, aldus John Vader. Op weg er naar toe hebben ze diverse fietsen omgegooid, waardoor er ook veel schade is. Het gaat om nogal opvallende fietsen, dus graag uw aandacht als u een van deze modellen aangeboden krijgt.

Het gaat om de volgende drie fietsen:

  • Mountainbike van Specialized S-Works Epic, maat L, met Fullcrum Redmetal XL wielset en Shimano XT afmontage, kleur zwart/wit, verkoopprijs € 5.799,-.
  • Racefiets van Pinarello Paris Carbon, maat 55 cm, met Campagnolo Chorus en carbon Most crankset, kleur rood/zwart, verkoopprijs ± € 5.600,-
  • Racefiets van Colnago CLX 2.0, maat 52 cm slooping,, met Ultegra-groep, kleur blauw/wit, verkoopprijs € 3.215,-.

 

Reageer op dit artikel