nieuws

Drie finalisten Tweewielerwinkel van het Jaar 2012 bekend!

Retailing

Drie finalisten Tweewielerwinkel van het Jaar 2012 bekend!

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2012 nadert de ontknoping. Uit de zes genomineerden heeft de vakjury drie finalisten geselecteerd, van wie er één op maandag 13 februari 2012 tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag met de eretitel bekroond wordt.

DOETINCHEM – De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2012 nadert de ontknoping. Uit de zes genomineerden heeft de vakjury drie finalisten geselecteerd, van wie er één op maandag 13 februari 2012 tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag met de eretitel bekroond wordt.

De afgelopen weken hebben de juryteams de genomineerde zaken bezocht en in deze fase vooral de winkels beoordeeld. De volgende winkels gaan door naar de finale:

  • – Marc Ermens – Oploo
  • – BikeSportive Specialized Concept Store – Haarlem
  • – Geniet van Fietsen – Nunspeet

De ondernemers van deze winkels krijgen opnieuw juryleden op bezoek, die hen gaan ondervragen over de manier waarop ze hun winkel runnen. Verder gaat een Mystery Shopper op pad en zal een onafhankelijke accountant jaarcijfers gaan opvragen.
Daarnaast is de internetpoll via Tweewieler.nl aangepast, waar nu op de drie finalisten gestemd kan worden. Op deze manier kunnen consumenten en vakgenoten stemmen op hun favoriete winkel en/of collega.
“Opvallend is dat het dit jaar gaat om drie wat kleinere winkels, waaronder een single brand shop. De winkels zijn sterk aan elkaar gewaagd. Het zal voor de jury lastig zijn om uit deze drie winkels een winnaar te kiezen”, aldus hoofdredacteur Jack Oortwijn..
Welke dat gaat worden, wordt bekend tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag 2012, die op maandag 13 februari in het Cinemec in Ede gehouden gaat worden. Wilt u aanwezig zijn bij de feestelijke uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar, meld u dan aan door HIER te klikken.
 

Reageer op dit artikel