nieuws

Bike Totaal cadeaupas vervangt papieren cadeaubon

Retailing

Bike Totaal cadeaupas vervangt papieren cadeaubon

De Bike Totaal cadeaupas is een giftcard die landelijk gelanceerd is in alle Bike Totaal winkels in Nederland en is een vervanging van de papieren cadeaubon. Met deze cadeaupas kunnen artikelen in de winkel en in de webshop worden betaald.

AMERSFOORT – De Bike Totaal cadeaupas is een giftcard die landelijk gelanceerd is in alle Bike Totaal winkels in Nederland en is een vervanging van de papieren cadeaubon. Met deze cadeaupas kunnen artikelen in de winkel en in de webshop worden betaald.

“We merken dat onze klanten vaak een fiets of accessoire uit de winkel cadeau geven. Een cadeaupas is dan natuurlijk erg handig, want dan is de keuze aan de ontvanger. We hebben altijd wel de ‘ouderwetse’ cadeaubon gehad, maar de cadeaupas is meer van deze tijd en met de cadeauverpakking erbij is het echt een leuk cadeau om weg te geven!”, aldus Jeroen Schrijver, Commercieel manager bij Bike Totaal. “Nog een voordeel is dat met de cadeaupas zowel artikelen in de winkel als in de webshop kunnen worden betaald. Dat was met de oude cadeaubon niet mogelijk. Daarnaast kan de klant nu zelf op de website kijken wat het saldo op de kaart is en het bedrag is in delen te besteden, dus je hoeft niet direct alles in een keer op te maken.”

De pas is te koop in de winkel en in de webshop van Bike Totaal. Aan de pas kan een variabele waarde tussen de € 10,- en € 150,- toegekend worden, het tegoed is onbeperkt geldig. Het saldo kan op www.biketotaal.nl worden bekeken met de saldo checker. Daarnaast kan het tegoed in de winkel worden opgevraagd met de cijfercode op de achterzijde van de pas.

Reageer op dit artikel