nieuws

Zes winkels genomineerd

Retailing

Zes winkels genomineerd

In de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2012 zijn de zes genomineerde winkels bekend. Afgelopen week kwam de vakjury bij elkaar en deze heeft, op basis van de inschrijfformulieren, zes winkels genomineerd. Daarbij is naar alle aspecten gekeken. Niet alleen hoe de winkel er uit ziet, maar ook de toelichting, de website, promotiemiddelen en de opgegeven cijfers.

DOETINCHEM – In de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2012 zijn de zes genomineerde winkels bekend. Afgelopen week kwam de vakjury bij elkaar en deze heeft, op basis van de inschrijfformulieren, zes winkels genomineerd. Daarbij is naar alle aspecten gekeken. Niet alleen hoe de winkel er uit ziet, maar ook de toelichting, de website, promotiemiddelen en de opgegeven cijfers.

Binnenkort gaat de jury de zes genomineerde bedrijven in twee teams bezoeken. In deze eerste ronde komt de jury vooral langs om puur de winkel te beoordelen. Alle genomineerden krijgen posters toegestuurd, die ze in hun zaak kunnen ophangen. Op www.tweewieler.nl komt deze week een stemmodule, zodat klanten op hun zaak kunnen stemmen. Deze uitslag zal, voor een deel, meetellen in de selectie van de finalisten.

De genomineerden voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2012 zijn:

  • Blom Leusden in Leusden
  • BikeSportive Specialized Concept Store – Haarlem
  • Beekhoven Bikes – Amsterdam
  • Marc Ermens Fietsen – Oploo
  • Giant Store Amsterdam – Amsterdam
  • Geniet van Fietsen – Nunspeet
Reageer op dit artikel