nieuws

Viner via Fit4Cycling

Retailing

Viner via Fit4Cycling

Het Italiaanse merk Viner is sinds kort verkrijgbaar via Fit4cycling. Fit4cycling heeft de rechten overgenomen van Cyclassico. Viner is een van de weinige Italiaanse merken die nog frames op maat maken.

BRUNSSUM – Het Italiaanse merk Viner is sinds kort verkrijgbaar via Fit4cycling. Fit4cycling heeft de rechten overgenomen van Cyclassico. Viner is een van de weinige Italiaanse merken die nog frames op maat maken.

Het merk uit Toscane heeft ook een historie in het profpeloton. Zo reden de renners van de formatie Mapei – voordat ze op Colnago overstapten – in 1993 op Viner. Er is een complete range aan modellen, van ‘eenvoudige’ aluminium frames tot carbon frames op maat.Bij Viner kan de klant kiezen uit een standaard maat of een frame op maat gemaakt.Daarbij kan men ook nog kiezen uit een normale of ISP zadelpen, een 27,2 mm of een 31,6 mm zadelpen.Ook heeft men keuze uit diverse kleuren zowel in een matte uitvoering als een glossy uitvoering.Viner staat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Viner Nederland is nu bezig met het opzetten van een dealernetwerk in de Benelux, en is nog op zoek naar dealers hiervoor.

Reageer op dit artikel