nieuws

Succes binnen handbereik op BOVAG Tweewielerbranchedag 2012

Retailing

Succes binnen handbereik op BOVAG Tweewielerbranchedag 2012

‘Succes binnen handbereik’ is het thema van de BOVAG Tweewielerbranchedag die plaatsvindt op maandag 13 februari 2012 in Cinemec in Ede. Op de branchedag worden de nieuwe plannen van BOVAG Fietsbedrijven gepresenteerd aan de leden: wat doet BOVAG voor u als lid de komende jaren?

BUNNIK – ‘Succes binnen handbereik’ is het thema van de BOVAG Tweewielerbranchedag die plaatsvindt op maandag 13 februari 2012 in Cinemec in Ede. Op de branchedag worden de nieuwe plannen van BOVAG Fietsbedrijven gepresenteerd aan de leden: wat doet BOVAG voor u als lid de komende jaren?

“Juist in deze tijden is de toegevoegde waarde en de onderscheidingsmogelijkheden van het lidmaatschap en het keurmerk BOVAG van groot belang. Het bestuur van BOVAG Fietsbedrijven heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een vernieuwde BOVAG, waarbij de focus veel meer ligt op concrete en directe ondersteuning. Er staan een paar zeer grote projecten op de takenlijst van 2012, waarover wij onze leden op de BOVAG Tweewielerbranchedag 2012 willen bijpraten. Zorg dat u erbij bent!”, aldus Niels Hansen, manager BOVAG Tweewielerbedrijven.

Onder BOVAG-leden die zich vóór 1 december a.s. inschrijven verloot BOVAG een ballonvaart voor twee personen. Verder ontvangt iedereen die zich inschrijft voor die datum een gratis toegangsbewijs voor de FietsVAK.

Het thema van de dag is ‘Succes binnen handbereik’. In plenaire sessies en kleinere parallelsessies zullen weer tal van praktische tips gegeven worden.
Er zijn vier verschillende parallelsessies:

  • Strategievorming en marktonderzoek
  • Hoe creëer ik een succesvol team?
  • Beter sturen op cijfers
  • Internetmarketing

BOVAG-leden kunnen zich aanmelden voor de branchedag via het formulier op www.fietsbedrijven.nl. Ook niet BOVAG-leden zijn van harte welkom en zij kunnen zich met hetzelfde formulier inschrijven. Op de site van Tweewieler vindt u bij Evenementen alle informatie over de BOVAG Tweewielerbranchedag 2012.

Meer informatie op onze evenementenpagina…

Reageer op dit artikel