nieuws

Samenwerking ZEG en Vendit

Retailing

Samenwerking ZEG en Vendit

Het systeem van ZEG en het winkelmanagementsysteem VMSII.Net van Vendit zijn sinds een maand gekoppeld. Met deze koppeling is het mogelijk om via VMSII de artikelbestanden van ZEG in te lezen en kunnen producten direct vanuit VMSII elektronisch besteld worden.

ROTTERDAM – Het systeem van ZEG en het winkelmanagementsysteem VMSII.Net van Vendit zijn sinds een maand gekoppeld. Met deze koppeling is het mogelijk om via VMSII de artikelbestanden van ZEG in te lezen en kunnen producten direct vanuit VMSII elektronisch besteld worden.

Deze koppeling bespaart veel tijd en geld doordat men rechtstreeks vanuit het verkoopsysteem de orders kan plaatsen en artikelen en prijswijzigingen niet met de hand hoeft bij te werken.

Momenteel wordt er door ZEG en Vendit hard gewerkt om de koppelingen verder uit te breiden, zodat klanten op korte termijn ook direct vanuit VMSII de voorraadinformatie van het totale assortiment van ZEG kan worden opgehaald. Ook wordt het mogelijk om elektronische pakbonnen in te lezen en worden ook de afbeeldingen in VMSII opgehaald.

Zodra een order wordt afgeleverd zijn de artikelen eenvoudig binnen te boeken door de bijgeleverde pakbon. Zo staan alle bijbehorende details en prijzen automatisch en correct in het systeem van de ondernemer. Het ZEG artikelbestand is uiteraard uitsluitend beschikbaar voor ZEG leden.

Reageer op dit artikel