nieuws

Lidwien Suur nieuwe algemeen directeur Unigarant

Retailing

Lidwien Suur nieuwe algemeen directeur Unigarant

Per 18 januari 2012 start Lidwien Suur (36) als algemeen directeur bij Unigarant Verzekeringen, de verzekeringsdochter van de ANWB. Zij volgt Jan Hennekam op, die medio oktober op 50-jarige leeftijd overleed aan een ernstige ziekte.

HOOGEVEEN – Per 18 januari 2012 start Lidwien Suur (36) als algemeen directeur bij Unigarant Verzekeringen, de verzekeringsdochter van de ANWB. Zij volgt Jan Hennekam op, die medio oktober op 50-jarige leeftijd overleed aan een ernstige ziekte.

Suur is afkomstig van ING Groep, waar zij bij ING Nederland en Nationale-Nederlanden meerdere managementfuncties bekleedde. Haar laatste functie was Directeur Strategie bij Nationale-Nederlanden. “Lidwien heeft ruime ervaring in de schade-, inkomens,- en pensioenverzekeringsmarkt. Wij zijn dan ook zeer verheugd met haar komst”, aldus de Unigarant directie.

Bij Unigarant wordt Lidwien Suur algemeen directeur, alsmede directievoorzitter van UVM en van Reis & Rechtshulp. De benoeming van Suur is onder voorbehoud van goedkeuring van De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Reageer op dit artikel