nieuws

Geruchten over fusie van Ryde (Rigida) en Sapim

Retailing

Geruchten over fusie van Ryde (Rigida) en Sapim

Het zoemt al sinds de Eurobike in september vorig jaar, maar de signalen worden steeds sterker en het gerucht luider en luider. Volgens de geruchten staan een van ’s werelds grootste velgenmakers en een van’ s werelds grootste spakenmakers op het punt te gaan fuseren.

AMSTERDAM – Het zoemt al sinds de Eurobike in september vorig jaar, maar de signalen worden steeds sterker en het gerucht luider en luider. Volgens de geruchten staan een van ’s werelds grootste velgenmakers en een van’ s werelds grootste spakenmakers op het punt te gaan fuseren.

Het bedrijf Ryde (recent veranderde Rigida haar naam in Ryde) en Sapim lijken de krachten te gaan bundelen. Op ons verzoek om nadere informatie zeggen beide bedrijven op dit moment geen commentaar te willen geven. Wordt vervolgd.

Reageer op dit artikel