nieuws

Fulcrum Service Centers in Benelux

Retailing

Fulcrum Service Centers in Benelux

Wielbouwer Fulcrum gaat voor dealers in de Benelux speciale Service Centers openen. De Service Centers zijn opgezet in samenwerking met drie partners: voor Nederland OneWay Distribution BV (Rotterdam), voor België Sport Bikes Bvba (Brakel) en Van der Wal NV (Schelle).

CREAZZO (It) – Wielbouwer Fulcrum gaat voor dealers in de Benelux speciale Service Centers openen. De Service Centers zijn opgezet in samenwerking met drie partners: voor Nederland OneWay Distribution BV (Rotterdam), voor België Sport Bikes Bvba (Brakel) en Van der Wal NV (Schelle).

In Nederland is AGU verdeler van Fulcrum producten. Naast OneWay bikes blijft AGU gewoon distributeur, meldt Rob Verstappen, Productmanager AGU. “Het enige verschil is dat OneWay Bikes exclusief Service Center zijn voor Nederland. Overigens kan AGU eventuele problemen met Fulcrum onderdelen nu en in de toekomst prima oplossen. Wij hebben een eigen service- en garantieafdeling voelen ons te allen tijde verantwoordelijk voor de producten die bij AGU zijn aangekocht.”

Reageer op dit artikel