nieuws

Fietsverzekeraar neemt afscheid

Retailing

Fietsverzekeraar neemt afscheid

Gisteren heeft de man die het fietsverzekeren in Nederland populair heeft gemaakt, afscheid genomen van vele branchegenoten. Alfred Quanz heeft 16 jaar (op de foto in ENRA beeld ‘verpakt’ door Ron Haker) leiding gegeven aan ENRA verzekeringen dat in die periode uitgroeide tot de grootste fietsverzekeraar van Nederland.

NIJMEGEN – Gisteren heeft de man die het fietsverzekeren in Nederland populair heeft gemaakt, afscheid genomen van vele branchegenoten. Alfred Quanz heeft 16 jaar (op de foto in ENRA beeld ‘verpakt’ door Ron Haker) leiding gegeven aan ENRA verzekeringen dat in die periode uitgroeide tot de grootste fietsverzekeraar van Nederland.

Zijn 16 jaar zijn niet onopgemerkt gebleven, zo bleek uit diverse toespraken tijdens de afscheidsreceptie bij BOVEMIJ in Nijmegen, de ‘moeder’ van ENRA. Hij werd rijkelijk bedeeld met complimenten. Maar er was ook een ‘verwijt’. Tijdens de overname van ENRA door BOVEMIJ beloofde Quanz nog tien jaar aan te blijven als directeur. Na vijf jaar neemt hij nu toch afscheid omdat hij de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Dat ‘snelle’ afscheid viel zijn collega’s zwaar!
 

Reageer op dit artikel