nieuws

Fallbrook Technologies/NuVinci opent European Service Center in Duitsland

Retailing

Fallbrook Technologies/NuVinci  opent European Service Center in Duitsland

Fallbrook Technologies Inc, fabrikant van de NuVinci N360 CVP-aandrijving en het nieuwe Harmony schakelsysteem gaat de service aan Europese bedrijven.uitbreiden. Volgens Bike Division Manager voor Europa Jack Brandsen is het nieuwe NuVinci-EU-Service Center, gevestigd in het Duitse Gelsdorf, nu officieel geopend.

SAN DIEGO (USA)/Gelsdorf (D) – Fallbrook Technologies Inc, fabrikant van de NuVinci N360 CVP-aandrijving en het nieuwe Harmony schakelsysteem gaat de service aan Europese bedrijven.uitbreiden. Volgens Bike Division Manager voor Europa Jack Brandsen is het nieuwe NuVinci-EU-Service Center, gevestigd in het Duitse Gelsdorf, nu officieel geopend.

Bart van den Boom is in het Service Center aangesteld als Technisch en Service Center Manager . Hij is onder andere verantwoordelijk voor alle technische zaken met betrekking tot producten, ondersteuning van demonstatiefietsen en trainingscursussen.

De Duitse markt, met een gemiddelde van meer dan 4 miljoen verkochte fietsen per jaar, is samen met Oostenrijk, Zwitserland en de Benelux-landen de belangrijkste markt voor een bedrijf dat is gericht op geavanceerde fietsproducten. Het nieuwe Service Center in Gelsdorf, benadrukt de aanwezigheid van Fallbrook in de markt en zorgt ervoor dat de onderneming dichter bij haar klanten staat. "Het belangrijkste doel is om antwoord te kunnen geven op alle soorten van (technische) vragen met betrekking tot onze producten aan alle geinteresseerden in de EU. Of het nu een OEM, een dealer of een consument is, we proberen service te bieden binnen een tot twee dagen. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Met deze toewijding aan klantenservice proberen we ons te onderscheiden als een fijn bedrijf om zaken mee te doen”, aldus Jack Brandsen.

In het Service Center zal verder technische ondersteuning bieden voor test- en prototype fietsen voor OEM-klanten en er zullen dealertrainingen en technische presentaties voor grote Duitse en Nederlandse klanten gehouden worden. Het Gelsdorf team wordt ook verantwoordelijk voor marktonderzoek, de handling van garantiegevallen en het onderhouden van de communicatie met het Fallbrook hoofdkantoor in de Verenigde Staten.

Bart van den Boom heeft vele jaren ervaring als fietsmonteur: "Ik werk sinds mijn 16e in de fietsindustrie en heb 5 jaar als amateur-wielrenner gefietst. Ik ben bekend met de fietsindustrie in Nederland, België en Duitsland en ik kijk ernaar uit om mijn kennis in deze nieuwe functie te gaan gebruiken.”

Adresgegevens:
NuVinci Service Center Europe
Bart van den Boom
Max Planck Strasse 20
53501 Grafschaft-Gelsdorf (D)
e-Mail: eu-service@nuvinci.com
Tel: +49 2225 9090563

Reageer op dit artikel