nieuws

Bikes & Stores nieuwe naam Breemangroep

Retailing

Bikes & Stores nieuwe naam Breemangroep

De investeerders achter Bikes & Retail, de organisatie achter B&R Buying Group, Fietsplus en Bikelife en de winkeldivisie De Breemangroep hebben vandaag bekendgemaakt dat zij met de winkeldivisie verder gaan onder de naam Bikes & Stores.

HEESCH – De investeerders achter Bikes & Retail, de organisatie achter B&R Buying Group, Fietsplus en Bikelife en de winkeldivisie De Breemangroep hebben vandaag bekendgemaakt dat zij met de winkeldivisie verder gaan onder de naam Bikes & Stores.

Redelijk snel na hun investering in Bikes & Retail hebben zij de winkel van Smulders in Wijchen overgenomen. Belangrijkste reden voor deze investering was om buiten de retailorganisatie om een goed contact met de markt te krijgen. Na deze overname werd het aantal winkels uitgebreid middels overname van Profile Breeman in Den Bosch, Breeman Fietsen in Helmond en Profile Breeman in Veldhoven. Vanaf dat moment ontstond de Breemangroep. Begin 2011 werd ook de winkel van Cor van de Wiel in Uden overgenomen.

Omdat inmiddels de naam de Breemangroep de lading niet meer dekt en er nog steeds uitbreidingen van het aantal winkels in de planning staan, is gezocht naar een nieuwe naam. Dit is Bikes & Stores geworden. Deze nieuwe naam geeft ook transparantie over de relatie tot de zuster Bikes & Retail. Na de naamsverandering zal ook de volgende stap worden genomen en zullen de winkels worden geëxploiteerd onder een van de formules van Bikes & Retail. In de toekomst gaan de winkels van Bikes & Stores een centrale rol spelen in de verdere ontwikkeling en het up to date houden van de formules Fietsplus en BikeLife.

Reageer op dit artikel