nieuws

Bike Totaal team doet weer mee aan Alpe d’HuZes

Retailing

Bike Totaal team doet weer mee aan Alpe d’HuZes

Volgend jaar doet het Bike Totaal ‘Zinvol op je Zadel’ team voor de tweede keer mee aan het goede doel Alpe d’HuZes, met als doel zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. De acht leden van het Bike Totaal team die de Alpe D’Huez gaan beklimmen zijn eigenaren, medewerkers, familieleden en klanten van Bike Totaal winkels en de directeur van Bike Totaal Nederland.

AMERSFOORT – Volgend jaar doet het Bike Totaal ‘Zinvol op je Zadel’ team voor de tweede keer mee aan het goede doel Alpe d’HuZes, met als doel zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. De acht leden van het Bike Totaal team die de Alpe D’Huez gaan beklimmen zijn eigenaren, medewerkers, familieleden en klanten van Bike Totaal winkels en de directeur van Bike Totaal Nederland.

De eerste teambijeenkomst vond afgelopen zondag plaats. Teamcaptain Jeroen Schrijver, Commercieel Manager bij Bike Totaal, gaat de acht teamleden begeleiden met de voorbereidingen en tijdens het evenement. Jeroen heeft in 2011 de Alpe d’Huez maar liefst zes keer beklommen.

Het Bike Totaal Zinvol op je Zadel team 2012 bestaat uit:

Bike Totaal Wolters in Klarenbeek: André Wolters, Nol van der Velden
Bike Totaal De Graaf in Swifterband: Michel de Graaf, Edwin de Graaf
Bike Totaal Peeters in Heel: Will Lemmens
Bike Totaal Geertrui de Boom in Barendrecht: Rico Scholten
Bike Totaal Hoogland in Hoogland: Patrick Groenestein
Bike Totaal hoofdkantoor: Maarten de Vos

Begin 2011 is het Bike Totaal ‘Zinvol op je zadel’ team opgericht om mee te doen aan Alpe d’HuZes 2011. Met dit initiatief wil Bike Totaal een gezond leven met fietsen stimuleren. De sponsorbedragen die deelnemers aan de beklimming van de Alpe d’Huez inzamelen, worden door Stichting Alpe d’HuZes ingezet om kankerpatiënten optimaal te ondersteunen om goed, gelukkig en gezond te leven met kanker. Bike Totaal wenst de teamleden veel succes met de voorbereidingen voor dit sportieve en zinvolle evenement.

Op de foto vijf teamleden van het Bike Totaal “Zinvol op je Zadel” team.

Reageer op dit artikel