nieuws

Bike Totaal start webshop in samenwerking met AGU

Retailing

AMERSFOORT/ALKMAAR – Bike Totaal start binnenkort met een webshop. Daarop kan de consument alle producten van AGU, Jacobsons en Fastrider bestellen. Levering vindt plaats door AGU via de Bike Totaal dealer, met margebehoud. “De internetconsument is nu klaar voor een Bike Totaal webshop, waarbij we het verschil blijven maken met onze service en kwaliteit in plaats van met de prijs”, aldus Maarten de Vos, algemeen directeur van Bike Totaal.

Bike Totaal start webshop in samenwerking met AGU

AMERSFOORT/ALKMAAR – Bike Totaal start binnenkort met een webshop. Daarop kan de consument alle producten van AGU, Jacobsons en Fastrider bestellen. Levering vindt plaats door AGU via de Bike Totaal dealer, met margebehoud. “De internetconsument is nu klaar voor een Bike Totaal webshop, waarbij we het verschil blijven maken met onze service en kwaliteit in plaats van met de prijs”, aldus Maarten de Vos, algemeen directeur van Bike Totaal.

 

“We vinden het belangrijk om aansluiting te houden met de consument. Onze winkels hebben een loyale klantengroep en het is voor onze leden belangrijk te laten zien dat ze ook een webshop kunnen bieden. Hierop worden dezelfde producten met dezelfde prijzen als in de winkel aangeboden. Maar het biedt klanten de mogelijkheid om thuis te shoppen.”
AGU’s commercieel directeur Patrick Ebbeling vult aan: “Wij zijn ons al zo’n twee jaar aan het oriënteren op webshops. We hebben gesproken met grote partijen zoals Wehkamp maar ook met individuele webshop detaillisten om te inventariseren waar ze zoal tegen aanlopen. Ons uitgangspunt vanaf de start is het ondersteunen van een webshop voor en door de vakhandel. We vinden dat onze producten bij de vakhandel verkocht zouden moeten worden. Een webshop gecombineerd met een fysieke winkel schept vertrouwen bij de consument en zorgt voor prijsrust.”

Lees het uitgebreide artikel over deze webshop in het novembernummer van Tweewieler, dat volgende week vrijdag verschijnt.
 

Reageer op dit artikel